Kotlin Upskill Programma

Als early adopter van Kotlin hebben we bij Xebia onze expertise in de loop der jaren flink uitgebreid. Met ons Kotlin Upskill Programma delen we graag deze kennis door jouw organisatie te trainen en daarmee de ware kracht van Kotlin te ontketenen – met training, coaching en consultancy.

Training op maat voor jouw organisatie?

Anuudari helpt je graag verder met op maat gemaakte trainingsoplossingen voor jouw teams of onderneming.

Training van jouw engineers

01

We bieden begeleiding en ondersteuning bij het bijscholen van jouw engineers en het juist implementeren van Kotlin met coaching en consultancy. Altijd meedenkend in hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw team of organisatie zijn doelen bereikt met Kotlin.

Coaching on the job

02

Coaching on the job is cruciaal in het leertraject van een software engineer, omdat persoonlijke begeleiding, praktische inzichten en real-time feedback de ontwikkeling van Kotlin skills zal versnellen. Bovendien stimuleer je daarmee groei stimuleren en verbeter je het probleemoplossend vermogen van jouw medewerkers.

Support van Kotlin experts

03

Een ervaren Kotlin-consultant aan boord van een team of die een team leidt, kan een team echt sterker maken en de productiviteit versnellen. Naast het leveren van expertise, nemen onze consultants het voortouw in het opzetten van een bloeiende engineeringcultuur waar het delen van kennis stigestimuleerd wordt.

Een selectie van onze Kotlin-trainingen

Kotlin Professional Developer

Ontdek de ins en outs van Kotlin om je te helpen sneller betere code te schrijven.

Word een expert

Advanced Kotlin Developer

Ontdek hoe je op een idiomatische manier Kotlin schrijft en leer alle geavanceerde en krachtige functies die Kotlin biedt.

Word een expert

Advanced Concurrency with Kotlin Coroutines

Duik diep in geavanceerde concurrency technieken met Kotlin Coroutines en overwin de uitdagingen van parallel programmeren.

Effective Ktor in Kotlin

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van het bouwen van robuuste, krachtige webapplicaties met Kotlin en Ktor.

Functional Programming with Arrow

Leer functioneel programmeren met Arrow en maak gebruik van de expressieve syntaxis van Kotlin voor elegante en onderhoudbare code.

De helft van alle werknemers moet zich de komende 5 jaar bijscholen.

Wereld Economisch Forum (WEF), Future of Jobs Report 2020.

Wat onze trainingsprogramma’s jou bieden

1. Skills gap analyse op basis van assessments

Met onze assessments geven we je de juiste inzichten over waar je teams op dit moment staan.

2. Op maat gemaakt loopbaanprogramma met learning journeys

Met onze learning journeys verbinden we strategische en persoonlijke doelen met op maat gemaakte ontwikkelingstrajecten.

3. Geavanceerde blended learning trainingsprogramma’s

Jouw werknemers kunnen kiezen voor de manier van leren die bij hun past. Een combinatie van klassikale, virtuele en on-demand training, aangepast aan jouw voorkeuren.

4. Voortdurend leren om de vaardigheden van het personeel te vergroten

Door een bedrijfsbreed trainingsprogramma op te zetten, zorg je voor continuous learning onder youw werknemers. Denk bijvoorbeeld aan een eigen Tech Academy.

Een vertrouwde JetBrains partner

Waarom zou je
jouw mensen trainen?

Met nieuwe technologieën die zich razendsnel ontwikkelen en een uitdagende banenmarkt is het vinden en behouden van de juiste mensen een lastige taak.

Maar, er is eerder een tekort aan de juiste vaardigheden dan aan mensen. Daarom zal 50% van alle werknemers zich de komende vijf jaar moeten bijscholen, waarschuwde World Economic Forum ons.

Jouw werknemers trainen is dan ook de beste oplossing om die skills gap te overbruggen. Nieuwe skills leren, geeft werknemers de voldoening dat ze investeren in zichzelf en hun toekomst. Bovendien vergroot dat hun betrokkenheid bij jouw organisatie, omdat ze weten dat hun werkgever in hen investeert. Ze voelen dat ze er toe doen.

Op dezelfde manier trekken talenten sneller naar organisaties waar zij zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Bovendien is het opleiden van jouw mensen tussen de 72% en 90% goedkoper dan het zoeken naar en het aannemen van nieuw talent.

Voordelen van het bijscholen van uw organisatie

Verbeter jouw financiële resultaten met verbeterde vaardigheden.

Vergroot de betrokkenheid en tevredenheid van werknemers.

Behoud werknemers langer voor jouw organisatie.

Verhoog de efficiëntie en productiviteit van het team.

Trek nieuw talent aan door aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

Bereid je beter voor op toekomstige veranderingen.

Trainingsformats

We bieden trainingen aan in elke gewenste format en bij elke gewenste partner. Of je nu de voorkeur geeft aan klassikaal leren, virtuele, klassikale training, blended learning, of e-learning, samen creëren we het beste trainingsprogramma op maat.

Klassikale Training

De klassikale training is gebaseerd op een mix van dynamische lessen en praktische opdrachten. We maken leren leuk door het gebruik van spellen en andere interactieve leermethodes.

Online Training

In de online, klassikale trainingen gebruiken onze trainers verschillende tools en scènes om een optimale ervaring te bieden, zodat je ook op afstand interactie tussen de deelnemers hebt.

On-Demand Training

Xebia Academy is een officiële reseller van on-demand trainingen van toonaangevende platforms, zoals Acloudguru, Pluralsight en Qwiklabs. Met korting krijg je toegang tot deze platforms.

Ontmoet onze Kotlin-trainers

Urs Peter

Urs Peter is a well-known Kotlin trainer and thought leader. Learn more!

Ruben Oostinga

Meet Ruben Oostinga, trainer at Xebia Academy. Ruben is a software development trainer and trains on behalf of Xebia in the React Fundamentals courses. View Ruben’s full profile and training courses on Xebia Academy.

Vraag me alles

Neem contact op met Anuu Bayartsogt, Training Advisor bij Xebia Academy. Ze zal je graag helpen!

Bel me terug