Xebia Academy Hilversum

Xebia’s inspirerende hoofdkantoor

Ons Xebia Hilversum-kantoor brengt je naar de mediahoofdstad van Nederland voor een trainingservaring die zowel dynamisch als inspirerend is.

De creatieve, relaxte ruimte weerspiegelt onze informele stijl van lesgeven, evenals onze passie voor het soepel uitwisselen van kennis. Grote whiteboard-wanden stimuleren een visuele, interactieve sfeer, terwijl de vierde glazen wand alles letterlijk transparant houdt.

Begin je ochtend goed met een vers gezette cappuccino, gemaakt door een van onze vriendelijke hospitality collega’s. Sluit je dag vervolgens af met een drankje en een hapje in ons grand café, terwijl je de training doorneemt met de trainers en mede-studenten.

Gelegen nabij de snelweg en met voldoende parkeergelegenheid, kun je Xebia Hilversum gemakkelijk bereiken met de auto. Met een treinstation voor de deur is het openbaar vervoer ook een goede reisoptie.

Openbaar vervoer

Je kunt met de trein naar het NS-station Hilversum Sportpark reizen. Dat ligt op slechts 15 minuten reizen van Utrecht Centraal Station.

Vanaf het station is het 10 minuten lopen naar ons kantoor. Wanneer je bij de hoofdingang aankomt, kun je daar aanbellen. Ons vriendelijke hospitality-team helpt je dan verder naar jouw trainingsruimte.

Parkeren

Je kunt je auto gratis parkeren bij ons kantoor. We hebben een slagboom bij de poort, dus gebruik de intercom om hem te laten openen.

Bij de hoofdingang kun je aanbellen. Ons vriendelijke hospitality-team helpt je dan verder naar jouw trainingsruimte.

Adres

Laapersveld 27
1213 VB Hilversum
+31 (0)20 760 9844

Openen in Google Maps

Our global footprint