Xebia Academy Amsterdam

Xebia Academy Amsterdam

Ons kantoor in Xebia Amsterdam brengt je naar het kloppende hart van de hoofdstad voor een dynamische en inspirerende trainingservaring.

De creatieve, relaxte ruimte weerspiegelt onze informele stijl van lesgeven en onze passie voor het uitwisselen van kennis. Met enorme whiteboardwanden stimuleren we een visuele, interactieve sfeer. De glazen wand houdt het allemaal letterlijk en figuurlijk transparant.

Begin de ochtend met een lekkere cappuccino, gemaakt door een van onze vriendelijke collega’s uit het hospitality team. Sluit de dag af met een hapje en een drankje aan onze bar, terwijl je samen met je trainers en medecursisten napraat over de training.

Met een metrohalte direct voor de deur is Xebia Amsterdam gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Als je liever met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt of nabijgelegen garages.

Openbaar vervoer

Wij raden je aan met het openbaar vervoer te komen, aangezien onze locatie dicht bij metrostation Wibautstraat ligt.

  • Vanaf Amsterdam Centraal Station: metro 51, 53 en 54.
  • Vanaf Station Amsterdam Zuid: metro 51.
  • Vanaf Station Amsterdam Amstel: metro 51, 53 en 54. Of loop 13 minuten naar het adres.
  • Neem uitgang Graaf Florisstraat en loop vier minuten.

Parkeren

Q-Park Weesperplein (Eerste Boerhaavestraat 29) is de dichtstbijzijnde parkeergarage. Vanaf de parkeergarage is het 11 minuten lopen naar de Wibautveste. Het kost €6,32 per uur om te parkeren, met een maximum van €32 voor een dagkaart.

Q-Park Centrum Oost (Tweede Boerhaavestraat 20) ligt daar in de buurt. Vanaf de parkeergarage is het 12 minuten lopen naar de Wibautveste. Het kost daar ook €6,32 per uur om te parkeren, met een maximum van €32 voor een dagkaart.

Q-Park Amstel (Julianaplein 1) ligt op 14 minuten lopen. Het kost €3,75 per uur om te parkeren en een dagkaart kost €32.

Je kunt ook parkeren in de straten rondom het kantoor, dit kost €6,50 per uur. Let wel op dat er hier meestal weinig parkeergelegenheid is.

Bezoekadres

Wibautstraat 200
1091 GS Amsterdam
+31 (0)20 760 9844

Openen in Google Maps

Our
global
footprint