Backoffice Hilversum, Noord-Holland, Netherlands

Accounts Payable Specialist

Xebia Circle Wave Top Background

Klinkt dit als jou?
Als Accounts Payable Specialist ben je een bekend gezicht bij Xebia en ben je van essentieel belang om zowel de team-, kwartaal- als jaardoelen te behalen. Zie jij jezelf als een hands-on teamspeler, met oog voor detail en iemand die zichzelf graag blijft ontwikkelen? Dan is dit de volgende stap voor jou. Xebia is een ambitieus consultancybedrijf met haar hoofdkantoor in Hilversum, waar ons financiële team van 12 veel te vinden is. We zijn het hart van de organisatie en zoeken dan ook iemand die sociaal is, graag een extra stap zet als dat nodig is en het ook belangrijk vindt om successen te vieren!

Wat ga je doen?
In ons team vervul je een belangrijke rol. Jouw taken omvatten onder andere het verwerken van inkoopfacturen en onkosten, het uitvoeren van betalingen aan leveranciers en het bieden van ondersteuning tijdens de maand- en jaarafsluitingen. Als contactpersoon voor leveranciers, externe partijen en interne teams bij Xebia zorg jij vanwege je makkelijke communicatie met anderen, voor een vlotte samenwerking. Bovendien ben je proactief bezig met het identificeren en implementeren van verbeteringen om onze financiële processen te optimaliseren, waardoor we als team steeds slimmer werken en nog meer tijd hebben voor andere projecten.

Klinkt dit interessant voor je? Laat je gegevens achter en we bellen je graag om verder te sparren!

Dit is jouw droombaan als…
  Je hebt een solide begrip van basis financiële principes.
✅  Je hebt meer dan 2 jaar relevante werkervaring in een financiële functie.
 Je bent vloeiend in zowel Nederlands als Engels, zowel schriftelijk als mondeling (onze boekhoudsoftware is nog steeds in het Nederlands).

Dit is niet jouw droombaan als…

 Je hebt geen solide ervaring met boekhoudsoftware.
❌ 
Je hebt geen sterke analytische vaardigheden.
❌  Je bezit geen goede vaardigheden op het gebied van timemanagement en organisatie.

Xebia Circle Wave Top Background
Click to select a file, or drag it here.
Accepted files: PDF, DOC, DOCX, JPEG and PNG up to 50MB.
Great!
Your file is selected!