Backoffice Hilversum, Noord-Holland, Netherlands

Facilitair Medewerker

Xebia Circle Wave Top Background

Klinkt dit als jou?

Ben jij proactief en hands-on, met een talent voor probleemoplossing en een passie voor het creëren van gastvrije en functionele werkomgevingen? Gedij je goed in een rol waarin je de contactpersoon bent voor alle facilitaire zaken en bijdraagt aan het algehele succes van een dynamische organisatie? Lees dan verder!

Hoe ga jij helpen?

Je maakt deel uit van ons enthousiaste Xebia Support Team en werkt nauw samen met al onze andere support collega’s, zoals ICT, Hospitality en Office Management. Kortom: je bent een allround regelaar, waarvan mensen zich afvragen: “Hoe doen we het in hemelsnaam zonder jou?“. Fijn voor de afwisseling: zowel in Hilversum als in Amsterdam hebben we je nodig!

Wat ga je doen?

Als Facilities Specialist bij Xebia ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle onderhoudsvragen of problemen binnen het gebouw. Van het coördineren van verhuizingen tot het opstellen van noodplannen, jouw verantwoordelijkheden omvatten een breed scala aan taken. Jij zorgt ervoor dat alles betreft facilitaire zaken op rolletjes loopt, mensen een prettige werkomgeving hebben en je staat altijd open voor gerelateerde vragen. We waarderen het als je praktisch meedenkt over hoe we bepaalde processen kunnen verbeteren. We hechten veel waarde aan je persoonlijke en professionele groei. Daarom zorgen we ervoor dat je je thuis voelt en dagen we je tegelijkertijd uit om uit je comfortzone te stappen, van je collega’s te leren en op jouw beurt jouw kennis met hen te delen. We geven je de tools die je nodig hebt om je te blijven ontwikkelen en verder te komen in je carrière!

DIT IS JOUW DROOMBAAN ALS…

✅ Je een achtergrond hebt in facilitair management of een gerelateerd vakgebied.

✅ Je het leuk vindt om de contactpersoon te zijn voor alles wat met facilitair management te maken heeft en trots bent op je vermogen om problemen snel en efficiënt aan te pakken.

✅ Je oog hebt voor detail en een proactieve instelling hebt, waarbij je altijd anticipeert op toekomstige behoeften

DIT IS NIET JOUW DROOMBAAN ALS…

❌ Je niet vloeiend Nederlands en Engels spreekt, zowel schriftelijk als mondeling.

❌ Je de voorkeur geeft aan functies die strikt bureaugebonden zijn en geen fysieke taken of verantwoordelijkheden op locatie met zich meebrengen.

❌ Je niet geïnteresseerd bent in het bijdragen aan de voortdurende verbetering en groei van de organisatie door proactieve facilitaire initiatieven.


En wat is er voor jou?

  • IT Budget van €3.900 voor laptop & telefoon
  • Reiskostenvergoeding
  • Onbeperkt boekenbudget
  • Lunches, geweldige koffie en snackbar
  • Educatief trainingsbudget van €5k per jaar
  • 25 vakantiedagen
  • Sparen voor een sabbatical
  • Fit programma incl. coach en fitness
  • Compleet pensioenpakket
  • Jaarlijkse bonus
Xebia Circle Wave Top Background
Click to select a file, or drag it here.
Accepted files: PDF, DOC, DOCX, JPEG and PNG up to 50MB.
Great!
Your file is selected!