Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
Developer Skills

Voice Technologie

Voice Technologie, Machine Learning en Artificial Intelligence. Het zijn allemaal innovatieve technologieën die zorgen dat nieuwe en verrassende producten op de markt gebracht worden. Tijdens deze training maak je kennis met de basics van Voice Technologie.

Download brochure

Verdiep je in de technologie achter Voice oplossingen!

Stel je voor dat je jouw auto vraagt om je vandaag op te halen met een milkshake, nadat de kinderen net zijn afgezet op school. Dit klinkt als toekomstmuziek, maar met het gebruik van Voice Technologie is dit scenario binnen handbereik. Voice Technologie is op steeds meer plekken te vinden. In de auto, aan de telefoon of thuis in je woonkamer. Hoe ga je hier als bedrijf mee om? En, hoe weet je of jouw klant zit te wachten op een Voice gestuurde oplossing? Ben je benieuwd of Voice Technologie past bij jouw use cases, dan is deze training een goede keuze!

Deze Voice Technologie training is perfect voor

Loop jij voorop als het gaat om het gebruiken van nieuwe technologieën? Zijn jouw producten innovatiever dan ooit? Is early adopter jouw tweede naam? Dan is deze Voice Technologie training perfect voor jou. Deze training is met name interessant voor o.a. Digital Managers, Innovatie Managers, Marketing Managers en ondernemers. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen.

Wat leer je tijdens de Voice Technologie training?

De training is erop gericht je te helpen met het beantwoorden van de volgende vraag: Kan Voice Technologie mijn bedrijf en/of productportfolio naar een hoger niveau tillen? En, is Voice Technologie interessant voor de users van mijn product?

Programma

Voice Technologie verkennen

Je leert:

 • Wanneer Voice Technologie past bij jouw bedrijf, merk of propositie
 • Hoe Voice Technologie kan werken voor je klanten
 • De laatste trends en onderwerpen binnen Voice Technologie

Voice Technologie integreren

Je leert:

 • Welke mensen je nodig hebt om een product te bouwen met Voice Technologie
 • Hoe een digitaal gesprek eruit zal zien
 • Bedenken en creëren van gespreksdiagrammen
 • Een prototype ontwikkelen van je conversation flow diagram
 • Een Voice Technologie project opzetten

Jouw Users centraal

Je leert:

 • De use-case ontleden om problemen van users op te lossen
 • De juiste vragen stellen aan users

Voice Technologie Trainers

Onze trainers zijn nieuwsgierige, ambitieuze Developers, Consultants en andere Software Professionals. Zij zijn echte goeroes in het vak met een enorme hoeveelheid praktijkervaring die ze graag delen. Van diepgaande kennis tot hands-on ervaring, ze leren je de beste en meest innovatieve skills!

Developer Learning Journey

De Learning Journey van een professional Developer begint bij Xebia Academy! Deze training biedt je de basics van Voice Technologie. Andere innovatieve Developer trainingen die Xebia Academy biedt zijn bijvoorbeeld de Blockchain Technology Foundation of de Virtual Reality Foundation. De nieuwste en meest vooruitstrevende technologieën ontdek je bij Xebia Academy!

Ja, ik wil Voice Technologie ontdekken

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

 • Studiemateriaal en een lekkere lunch zijn bij de prijs van de training inbegrepen
 • Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen
 • Deze training wordt gegeven in het Nederlands (Engels op verzoek)

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921