Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Gratis Video Training: CIO, CTO, HR - Is het Upskillen van jouw IT Professionals een Groot Probleem?

Waarom deze videotraining kijken?

Ben je een Senior Leidinggevende in een traditionele enterprise IT organisatie? Is jouw organisatie klaar voor de volgende grote IT transformatie? Ervaar je problemen bij het bouwen van nieuwe digitale producten en diensten? Sta je voor een dilemma bij het opleiden van honderden of zelfs duizenden aan IT Professionals binnen jouw bedrijf? Sluit je dan aan bij Adé Mochtar (CTO) & Deborah Burton (CEO) van Instruqt. Zij zullen je de sleutel geven door middel van gamification platformen tot het opleiden van jouw professionals.

Belangrijkste leerpunten

  • Waarom is opleiden een essentieel onderdeel van jouw IT transformatie?
  • Wat is Instruqt en hoe het de IT-transformatieverandering in opleiden van Enterprise IT-professionals en teams stimuleert?
  • Het belang van de transitie van passieve online training naar een nieuw, fris online learning-by-doing, challenge-driven- gamification platform is een revolutie voor jouw IT-professionals
  • Waarom het opleiden van honderden of duizenden IT Professionals een kosteneffectieve en innovatieve oplossing kan zijn met Instruqt's Sandbox ontwikkelomgeving die specifieke tools zoals AWS, Google, Hashicorp + meer kan ondersteunen, evenals training voor IT Best Practices zoals DevOps, Cloud en Data Science

Sprekers: Deborah Burton & Adé Mochtar


Deborah is de nieuwe CEO van Instruqt, waar ze met haar team werkt om traditionele IT-organisaties te helpen bij de overgang naar een nieuwe innovatieve manier om hun IT-professionals en teams te trainen en bij te scholen. Instruqt's interactieve, learning-by-doing platform is revolutionair als het gaat om online onderwijs en training. Met 36 jaar werk in de IT-sector brengt Deborah een schat aan kennis mee uit haar vorige functies. Haar meest recente functie is die van Managing Director van de DevOps Agile Skills Association (DASA).

Adé is medeoprichter en CTO van Instruqt, een hands-on leerplatform voor IT-technologie. Voordat hij Instruqt oprichtte, was hij engineer en consultant in Cloud en DevOps gerelateerde onderwerpen. Een groot deel van die functie was het opleiden van organisaties die de nieuwe technologie door middel van hem hebben toegepast. Met Instruqt probeert hij hetzelfde te bereiken, maar dan op grotere schaal. Zijn missie is om het leren van DevOps en Cloud effectiever en leuker te maken.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921