Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
Microsoft

Professional Scrum Developer (PSD) met .NET

3-daagse hands-on Microsoft training door Scrum.org gecertificeerde trainers. Leer Agile skills en tools om realiseerbare software upgrades te creëren. Inclusief PSD I certificaat.

Word een professionele Scrum Developer!

Ben jij Scrum Development Team member en op zoek naar een manier om software te ontwikkelen met behulp van Scrum? Als Professional Scrum Developer (PSD) beschik je over de kennis om dit te doen! Deze 3-daagse training geeft je alle inzichten die je nodig hebt om product requirements om te zetten in waardevolle producten middels realiseerbare upgrades.

"De training was zeer goed en zeer nuttig, alle onderwerpen werden duidelijk uitgelegd met de nadruk op praktisch gebruik." - Software Engineer

Deze PSD training is perfect voor

De Professional Scrum Developer met .NET training is perfect als je al enige tijd met Scrum en Microsoft tools werkt. Ben je op zoek naar manieren om je Development Team te verbeteren en wil je dat alle members dezelfde termen en concepten gebruiken? Volg dan deze training! Eerdere deelnemers zijn Architecten, Programmeurs, Database Developers, Testers en andere Development Team members met technische kennis.

Wat leert je tijdens deze PSD training?

Leer alles over Agile engineering en de ALM tools die jouw Development Team een boost geven. Deze 3-daagse training biedt je de vaardigheden en de tools om een realiseerbare Product Backlog te creëren en de beste software te ontwikkelen. Ervaar tijdens de training zelf hoe moderne engineering bijdraagt aan waardevolle software-upgrades. Samen met andere deelnemers leer requirements te identificeren, te ontwikkelen, te ontwerpen, te ontwikkelen, te testen, te integreren en tegelijkertijd te leveren binnen één enkele iteratie.

Programma

 • Werken in een Scrum Team: continu verbeteren als Scrum team.
 • Definition of Done: de belangrijkste Scrum concepten en hoe je er in de praktijk mee werkt.
 • Tools: hoe je gebruik maakt van tools zoals Visual Studio en TFS/VSTS om Scrum-technieken toe te passen.
 • Technische methoden: leer functionaliteiten met succes implementeren en leveren.
 • Verbeter je vaardigheden: verbeter de kwaliteit van code en continue integratie.

PSD Trainers

Onze trainers zijn door Scrum.org gecertificeerde experts. Het zijn goeroes in hun vakgebied met ontzettend veel praktijkervaring. Deze ervaringen delen ze graag met jou als extra aanvulling op de PSD leerdoelen die door Scrum.org zijn bepaald. De perfecte voorbereiding op jouw PSD I examen!

PSD I Certificering

Het PSD I examen (plus 1 herkansing) en Scrum.org certificaat zijn bij de training inbegrepen. Je legt het examen online af op een moment naar keuze. Let op, alleen wanneer je het examen binnen twee weken na de laatste trainingsdag maakt ontvang je een gratis tweede kans. Slaag je voor het PSD I examen dan:

 • ontvang je een Scrum.org Professional Scrum Developer certificaat.
 • word je levenslang lid van de Scrum.org community.
 • word je opgenomen in de wereldwijde Professional Scrum Developer database.

Professional Scrum Developer Learning Journey

De Learning Journey van een Professional Scrum Master begint met nieuwsgierig zijn naar Scrum. We bieden je de basics in onze Scrum Foundation training. Ben je al bekend met Scrum en werk je met Microsoft tools, dan is deze Professional level training een goede keuze. Zoek je een PSD training met JavaScript, deze bieden we ook: PSD met JavaScript. Andere Microsoft trainingen vind je hier.

Ja, ik wil Professional Scrum Developer worden

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

 • Het Scrum.org PSM II examen is bij de prijs van de training inbegrepen, net als het studiemateriaal en een lekkere lunch.
 • Reis- en verblijfkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.
 • Meer informatie over de Scrum.org Professional Scrum Developer beoordeling vind je hier.
 • Deze training is beschikbaar met specifieke inhoud en oefeningen voor .NET en Java development en kan ook worden aangepast voor andere technologie stacks. De .NET-versie is ontwikkeld in samenwerking met Microsoft® en is de officiële trainingsoplossing voor Microsoft Visual Studio.
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921