Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Agile Management training: Your First 30 Days as an Agile Manager

Ongeacht op welke afdeling je je bevindt, voor de overgang van individuele medewerker naar manager moet je een van de grootste verschuivingen doorvoeren in je mindset die je waarschijnlijk in jouw carrière zult tegenkomen. Zoals Lindsay Holmwood zei: "Management is geen promotie. Het is een carrièreverandering."

Jouw eerste 30 dagen

Jouw huidige acties hebben invloed op de output van jouw hele team, en goede prestaties kunnen nu de output van jouw hele organisatie aanzienlijk verbeteren. Maar als je geen ervaring hebt, kan dit je ontmoedigen om aan de slag te gaan. Welke activiteiten zullen de vaardigheden van jouw team effectief benutten en hen helpen hun doelen te bereiken? En hoe moet je eigenlijk weten wat die doelen zijn?

Deze training is perfect voor

  • Onlangs aangestelde technische leads, hoofdprogrammeurs en vergelijkbare teamleiders.
  • Individuele bijdragers (ontwikkelaars, product managers, data engineers, systeembeheerders of iets dergelijks) met interesse om manager te worden en het gedrag te ontwikkelen dat een effectieve leider maakt.
  • Ervaren managers die nieuwe managers willen helpen groeien en slagen als leiders.

Wat leer je tijdens deze Agile Management training?

In deze praktische, stapsgewijze cursus leren experts Douglas Squirrel en Jeffrey Fredrick je de vaardigheden die je nodig hebt om doelen te stellen, relaties op te bouwen en feedback te geven om het potentieel van je team te ontsluiten, met behulp van de Toyota Improvement Kata als raamwerk: Stap 1, bepaal je visie. Stap 2, begrijp de huidige toestand. Stap 3, definieer de voorwaarden voor het volgende doel. Tenslotte stap 4, itereer naar de voorwaarden van het doel, waarbij je onderweg obstakels verwijdert. Je vertrekt met een gedetailleerd, persoonlijk actieplan om je door jouw eerste managementmaand te begeleiden.

Programma

  • Doelstellingen creëren op de manier van Toyota Kata
  • Leren over jouw team door middel van een-op-eens
  • Je team begeleiden met effectieve feedback
  • Anderen beïnvloeden
  • Activiteiten met hoog rendement en gezamenlijk ontwerp

Trainers

Douglas Squirrel en Jeffrey Fredrick, softwareleiders en executive consultants, staan ​​bekend om hun boek "Agile Conversations". Dit boek gaat over de vijf gesprekken om teams te helpen vertrouwen op te bouwen, angst te verminderen, een overtuigend 'waarom' op te bouwen, toezeggingen te doen en verantwoording af te leggen. Deze vijf gesprekken geven teams alles wat ze nodig hebben om topprestaties te behalen, en ze zijn precies wat er vandaag aan te veel teams ontbreekt.

Ja, ik wil de eerste 30 dagen als manager overleven

Na aanmelding voor deze Your First 30 Days als Agile Manager ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training delen we meer informatie en of voorbereiding nodig is. Tot dan!

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844