Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
Agile Leadership & Scaling

Gratis Video Training: Hoe creëer je de juiste Engineering Cultuur met het juiste ecosysteem?

Waarom deze videotraining kijken?

In het digitale tijdperk moeten alle organisaties IT bedrijven worden, omdat het een drijvende kracht voor waarde is geworden. Dit heeft geleid tot een veel grotere vraag naar goede IT technici. Hoe kunnen ze technisch toptalent aantrekken en behouden en het ecosysteem laten uitblinken? Om top IT talent aan te trekken en te behouden, moeten we hun technische denkwijze begrijpen.

Belangrijkste leerpunten

  • De engineering mindset
  • De kenmerken van een Engineering cultuur
  • Een model om cultuur tastbaar te maken
  • Concrete instrumenten om de cultuur te beïnvloeden

Over de sprekers Ellen Barree & Serge Beaumont

Ellen is organisatie antropoloog en werkt als consultant bij Xebia waar ze organisaties helpt met organisatorische en culturele veranderingen. Ze deelt haar kennis over de concrete bouwstenen van de organisatiecultuur en de manier waarop je met succes cultuur kunt beïnvloeden. Tijdens deze sessie heb je de mogelijkheid om een culturele kaart van jouw eigen organisatie te maken die je direct daarna kunt toepassen.

Serge zit al 24 jaar in de IT en heeft alle aspecten ervan ervaren als ontwikkelaar, techneut, agile consultant en manager. Hij deelt zijn inzichten in de mentaliteit van de ingenieur en de elementen die typisch zijn voor de Engineering cultuur. Deze inzichten helpen om de juiste koers te bepalen.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921