Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
Data Science

Gratis Video Training: Data at the Cinemas

Woon deze sessie bij om te zien hoe gegevens in een ander domein worden gebruikt, terwijl de processen hetzelfde blijven.

Waarom deze videotraining bekijken?

Voor een Nederlands filmbedrijf hebben GoDataDriven en Binx.io een dataplatform gecreëerd. In deze video duiken we verder in dit ontwerp en de mogelijkheden van het platform: Wat voor soort data wordt er verwerkt? Wie gebruikt het platform? Hoe wordt omgegaan met beveiliging en compliance? Dit gesprek is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de voordelen en risico's van dataplatformen. Het doel is om op introductieniveau te zijn met betrekking tot het ontwerp van het platform en op geavanceerd niveau met betrekking tot veiligheid en compliance. Woon deze sessie bij om te zien hoe gegevens worden gebruikt in een ander domein, terwijl de processen hetzelfde blijven.

Belangrijkste leerpunten

Hoe gebruik je AWS voor je dataplatform? AWS Security: Beleid, Monitoring & Encryptie Inleiding tot AWS-analyse: QuickSight Inleiding tot AWS Machine Learning: SageMaker

Sleutel weghalen: Gegevens zijn waardevol, ga er voorzichtig mee om.

Spreker: Laurens Knoll

Laurens werkt als cloud consultant bij binx.io. Hij vindt het een uitdaging om het maximale uit jouw systemen, tools en processen te halen door te focussen op integratie en kwaliteit.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921