Vincent Warmerdam

Vincent D. Warmerdam is ervan overtuigd dat we met data de wereld een betere plek kunnen maken. Hij houdt van spreken op conferenties en is erg actief in meetup communities. Python, R en Javascript beheerst hij vloeiend, en vindt het daarnaast heerlijk om in zijn vrije tijd een excuus te vinden om data te visualiseren met d3.

Vincent Warmerdam

Meer over

Vincent is sinds maart 2014 in dienst bij GoDataDriven als Data Scientist. Met zijn roots in Eindhoven, Amsterdam, New York en Cupertino voelt hij zich thuis bij vele smaken van technologiebedrijven. Momenteel doet hij veel onderzoek naar machine learning algoritmen en toepassingen die problemen in realtime kunnen oplossen. De kruising tussen algoritme en het nut ervan vindt hij het meest interessant.

Voordat hij bij GoDataDriven kwam, werkte hij als onafhankelijke data scientist/ ontwikkelaar en gaf hij ook lezingen in statistiek en wiskunde op Nyenrode. Tijdens een halfjaarlijkse sabbatical reisde hij, als een echte digitale nomade, van Buenos Aires naar San Fransisco terwijl hij nog steeds programmeerde voor klanten. Hij heeft twee nationaliteiten (VS/ Nederland) en woont in Amsterdam.

Vincent is een geprefereerde trainingspartner van RStudio.

background
background
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921