Professional Scrum Trainer

Simon Reindl

Simon Reindl is een Professional Scrum Trainer (PST) bij Scrum.org. Hij is een ervaren coach, trainer, spreker en technoloog met meer dan 20 jaar ervaring in het helpen van mensen om nieuwe technologieën te adopteren en het realiseren van business value.

Simon Reindl

Meer over

Hij heeft ervaring met een breed scala en organisatiedomeinen, in de publieke en private sector, over de hele wereld. Zijn professionele ervaring stelt hem in staat om het volledige bereik van Professional Scrum Training sessies (PSF, PSD .NET, PSM, PSPO) als Professional Scrum Trainer te geven en daarnaast organisaties te coachen op alle levels, van technisch tot management. Als een Engagement Manager bij Scrum.org gebruikt hij het Agility Path framework om organisaties te helpen om hun product delivery te verbeteren. 

Zijn passie is het helpen van individuen, teams en organisaties om meer waarde te creëren door het schrijven van software die de klant tevreden houdt. Hij doet dit door zich bezig te houden met mensen, faciliteren in begrip en helpen bij het verbeteren van hun prestaties. Zijn focus is om organisaties te transformeren om duurzaam en competitief voordeel te behalen door het toepassen van agile principes en praktijken, en een cultuur van continue aanpassing.

background
background
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921