Paul Immerzeel

Paul Immerzeel is een business agility & leadership coach bij Xebia. Het is zijn doel om bedrijven niet alleen te helpen overleven maar om bij voorkeur zelfs in de markt te winnen. Hij is een effectieve leider in verbetering en een bekwame professional met zijn omvangrijke kennis van modern leiderschap.

Paul Immerzeel

Meer over

Met zijn communicatieve en analytische vaardigheden en ruime kennis van interventietechnieken weet hij een waardevolle impact te maken op transformaties in leiderschap. Paul is op zijn best als hij leiders op organisatieniveau helpt, ook met het coachen van coaches. 

Paul heeft een Master in change management (business administration) en heeft bij verschillende bedrijven gewerkt voordat hij in september 2015 bij Xebia startte. 

In zijn werk als agile transformatie consultant bij KPN streeft hij ernaar om leiders te laten groeien. Dit doet hij door hen directe feedback te geven over wat hij voelt, denkt en vindt en dat vervolgens te vergelijken met wat zij zelf willen. Dat biedt een stabiele basis om leiders te leren hoe zij efficiënter kunnen ingrijpen. Dit zijn Paul's leidende principes voor het reflecteren op gedrag en het verbeteren van de effectiviteit.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921