Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Nathan Johnstone

Nathan werkte de eerste 15 jaar bij Rio Tinto waar hij verantwoordelijk was voor het automatiseringssysteem dat het aluminiumsmeltproces bij 3 smelterijen in Australië en Nieuw-Zeeland leidde. In die tijd schreef hij code in allerlei talen, van assemblage, C, C++, Java, Python en C#, en werkte hij met allerlei hardware van IVAX en Alpha servers, tot op maat gemaakte embedded x86 platformen waarop het QNX besturingssysteem draait.

Nathan Johnstone

Meer over

De ervaring die hij heeft opgedaan met het onderhouden van een bestaand legacy-systeem en het verplaatsen ervan naar een moderner platform, terwijl het smeltproces draaiende blijft, is van onschatbare waarde gebleken voor elke situatie en rol waarin hij sindsdien heeft gewerkt, inclusief agrarische besturingssystemen, collaboratieve documentbeheerplatforms (Diligent), e-commerce backend systemen (Coolblue) en nu als Chief Architect bij Omnia Retail.

Veel van de vaardigheden en aspecten die hij onderwijst hebben te maken met legacy code bases, het testen van software en schone software architectuur patronen die het mogelijk maken om de core business logica van het domein te scheiden van de technologie.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921