Marc Duiker

Marc is lead consultant bij Xpirit met een sterke focus op codekwaliteit en event-driven architecturen. Hij heeft uitgebreide kennis van het serverless aanbod in het Azure platform en helpt organisaties graag om effectief gebruik te maken van cloud-based technologie. Hierbij houdt hij in de gaten of de kwaliteit gewaarborgd blijft en het systeem onderhouden kan worden.

Marc Duiker

Meer over

Als onderdeel van zijn consultancywerk geeft Marc vaak trainingen op het gebied van hoogwaardige code & unit testing of serverless architecturen met behulp van Azure Functions. Hij gebruikt praktische en hands-on oefeningen omdat je simpelweg het beste leert door het te doen.

Je bent Marc misschien wel eens tegen gekomen op een developer meetup of conferentie, waar hij regelmatig spreekt over Azure cloud & serverless technologieën. Hij heeft zelfs een Youtube kanaal waar hij alles over Azure Functions bespreekt. 

In zijn vrije tijd besteedt Marc graag aandacht aan het creatieve deel van zijn hersenen en kun je hem vinden achter een camera. Hij vindt het leuk om foto’s te maken van oude verlaten gebouwen en maakt daarnaast graag muziek met zijn analoge synthesizer.

background
background
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921