online-training
Bespaar 33% op Virtual Classrooms in Agile, Scrum, Software Engineering, Cloud Engineering, DevOps en Security.
Claim jouw 33% hier.
Close
Agile Consultant

Kevin Bakker

Kevin is Agile coach en trainer die een duidelijke richting geeft en tegelijkertijd pragmatisch blijft zodat het voor elk individu, afdeling en organisatie werkt.  Hij zorgt ervoor dat anderen nieuwe manieren vinden om de doelen te bereiken. Kevin heeft een achtergrond als test consultant. Door zijn achtergrond verliest hij nooit de kwaliteit uit het oog.

Meer over Kevin

Als trainer kenmerkt Kevin zich door theorie en praktijkoefeningen te combineren. De inhoud van zijn trainingen probeert hij altijd zoveel als mogelijk met de deelnemers af te stemmen, zodat iedereen met een tevreden gevoel naar huis gaat. Om dit te bereiken is er veel interactie en mag er zeker ook gelachen worden. Zoals Benjamin Franklin ooit zei: “Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.

 “Als we blijven doen wat we deden, zullen we blijven krijgen wat we kregen.” – Stephan Covey. Kevin daagt uit om dingen anders te doen, waarbij fouten maken mag. Tevreden is hij wanneer zijn inspanningen leiden tot meetbare resultaten.

Kevin heeft onder andere ABN AMRO, Nationale Nederlanden, ProRail, Port of Rotterdam en Jumbo geholpen de afgelopen jaren.

background
background
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921