Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Kenny Baas-Schwegler

Kenny Baas-Schwegler is een strategische software delivery consultant en software architect met een focus op socio-technische systemen. Hij combineert IT-benaderingen zoals Domain-Driven Design en Continuous Delivery en faciliteert verandering met Deep Democracy door gebruik te maken van visuele en collaboratieve modelleringspraktijken zoals Eventstorming, Wardley mapping, context mapping en nog veel meer. 

Meer over Kenny Baas

Veel kennis gaat verloren bij het ontwerpen en bouwen van software - verloren door kennisoverdracht in een telefoonspel, verwarrende communicatie door geen gedeelde taal te hebben, het bespreken van complexiteit zonder visualisatie en door niet het volledige benutten van de potentie en wijsheid van de diversiteit van de mensen. Die verloren kennis tijdens het creëren van software heeft invloed op de duurzaamheid, kwaliteit en waarde van het softwareproduct. Kenny stelt organisaties, teams en groepen mensen in staat en stelt ze in staat om samen te werken bij het ontwerpen, ontwerpen en bouwen van softwareproducten van duurzame kwaliteit.

Een van Kenny's kernprincipes is het delen van kennis. Hij doet dat door een blog te schrijven op zijn website baasie.com en te helpen bij het samenstellen van de Leanpub boek visual collaboration tools. Naast schrijven deelt hij ook ervaring in de Domain-Driven Design community als organisator van Virtual Domain-Driven Design (virtualddd.com) en Domain Driven Design Nederland. Hij vindt het leuk om als publieke ​​spreker lezingen en hands-on workshops te geven op conferenties en meetups.

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844