Dave Farley

Dave Farley is leidend expert op het gebied van Continuous Delivery, DevOps en softwareontwikkeling in het algemeen. Hij is co-auteur van het door Jolt bekroonde boek 'Continuous Delivery' en één van de auteurs van het Reactive Manifesto.

Dave Farley

Meer over

Dave heeft al meer dan 30 jaar plezier met computers. In deze periode heeft hij gewerkt aan de meeste soorten software, van firmware, door te sleutelen aan besturingssystemen en stuurprogramma's. Daarnaast heeft hij gewerkt aan het schrijven van spellen en commerciële toepassingen in alle soorten en maten.

Hij begon ongeveer 25 jaar geleden met het werken aan grootschalige gedistribueerde systemen en deed onderzoek naar de ontwikkeling van loose-coupled en message-based systemen - een voorloper van MicroService-architecturen. Hij heeft een brede ervaring in het leiden van de ontwikkeling van complexe software in teams, zowel groot als klein, in de UK en in de VS. Dave was een van de eerste die agile ontwikkelingstechnieken toepaste, waarbij hij gebruik maakte van iteratieve ontwikkeling, continue integratie en aanzienlijke niveaus van geautomatiseerd testen in commerciële projecten uit de vroege jaren negentig.

Dave is het voormalige Hoofd Software Development bij LMAX Ltd, een bedrijf dat bekend staat om hun uitstekende codes, de illustratieve aard van hun ontwikkelingsproces en hun bijdrage aan het open-sourceproject LMAX Disruptor.

Dave is een onafhankelijke softwareontwikkelaar en consultant, daarnaast is hij de oprichter en directeur van Continuous Delivery Ltd.

Dave spreekt regelmatig op conferenties en schrijft ook blogs. 

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921