Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Alex Thissen

Alex houdt zich al sinds eind jaren 90 bezig met applicatie ontwikkeling en werkte als lead developer en architect bij grote organisatie en kleine bedrijven. Alex heeft de Microsoft Most Valuable Professional award voor Visual Studio and Development Technologies 11 maal ontvangen.

Alex Thissen

Meer over

Hij helpt andere ontwikkelaars het Microsoft ontwikkelplatform en frameworks beter te leren kennen, en coacht architecten bij het ontwerpen en bouwen van moderne gedistribueerde oplossingen op cloud schaal. Hij is al meer dan 10 jaar een certified Microsoft trainer.

Alex is een frequente spreker op conferenties over een breed scala aan onderwerpen van web development tot frameworks en libraries en security. Conferenties waarop hij heeft gesproken zijn onder andere: Microsoft TechDays, SDN conference, Engineering World, DevReach, IASA en OWASP chapter meetings, en voor INETA user groups in Europa. Hij schrijft artikelen voor Nederlandse vaktijdschriften en is een technische reviewer van Apress en Manning Press. Hij is ook een Microsoft Regional Director voor Nederland.

In zijn vrije tijd sport hij graag en speelt en programmeert hij nieuwe en 8-bit retro video spellen.

background
background
Geplande trainingen van Alex Thissen
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921