online-training
Maak gebruik van onze Virtual Classroom waarmee Leren op Afstand mogelijk is.
Klik hier voor meer info.
Close

Virtual Classroom - Leren op afstand

Bij Xebia Academy kun je ook op afstand deelnemen aan onze classroom trainingen. Onze trainingen en locaties zijn ingericht om online-en op afstand leren mogelijk te maken. Zo kun jij overal een classroom training volgen.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Heb je vragen?
Bel ons, chat of word teruggebeld voor meer informatie over de training of een trainingsoplossing op maat.

De uitbraak van COVID-19 (coronavirus) zorgt ervoor dat veel mensen tijdelijk thuis werken en vertrouwen op de mogelijkheden van ‘remote werken’. Wij begrijpen dit volledig en zijn van mening dat dit niet hoeft te leiden tot stoppen met leren. Daarom zijn onze classroom courses ook virtueel op afstand te volgen.

Benut de Virtual Classrooms van Xebia Academy

Vanuit het comfort van jouw huis of kantoor log je gemakkelijk in bij de training die live plaatsvindt op een locatie van Xebia Academy. Het kan zijn dat er op de trainingslocatie ook deelnemers aanwezig zijn. We verzekeren je dezelfde aandacht van de trainer. Tijdens de training zetten we een moderator in om jouw ervaring optimaal te houden. Qua techniek hoef je niets te installeren om aan de slag te gaan: een webbrowser is voldoende!


Leren doe je overal

Om jou in deze lastige tijd gewoon door te laten leren, bieden we toegang tot Xebia Academy - Virtual Classroom. We hopen dat onze online leermogelijkheid jou helpt zoveel mogelijk betrokken en gemotiveerd te blijven bij jouw kennisontwikkeling. Aan welke trainingen je op afstand kunt deelnemen vind je door hier te klikken. Of neem contact met ons op via dit formulier.


Volg deze trainingen aankomende weken al virtueel

We vertellen je graag over de mogelijkheden bij andere (gecertificeerde) trainingen.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921