Xebia biedt unieke training voor GitHub-certificeringen

Xebia kondigt zijn GitHub-certificeringsprogramma aan dat gestart is in december 2023. Als officiële GitHub-partner biedt Xebia exclusief twee trainingen aan als voorbereiding op GitHub-certificering, inclusief examenvouchers. Deze trainingen vinden plaats voor de officiële start van het GitHub certificeringsprogramma in januari 2024.

Developers, teamleiders, DevOps en Automation Engineers over de gehele wereld kunnen de wachtlijst voor de GitHub Foundations en GitHub Actions training overslaan met de online trainingen die wij aanbieden. Vanaf januari 2024 zal het volledige GitHub certificeringsprogramma beschikbaar zijn op de Xebia Academy.

6 december 2023

Start van het officiële GitHub trainingsprogramma

Het officiële certificeringsprogramma van GitHub start in januari 2024, waarvoor GitHub een wachtlijst heeft geopend. Dankzij de nauwe banden met GitHub kan Xebia GitHub-liefhebbers een unieke kans bieden om hun certificering te behalen voordat het programma officieel van start gaat.

Je kunt een certificering behalen door je in te schrijven voor de certificeringstrainingen die worden aangeboden door Xebia Academy. Deze online trainingen worden gegeven door GitHub-geaccrediteerde trainers van Xebia Microsoft Services en zijn inclusief examenvouchers.  

De trainingen die we in december 2023 aanbieden, zijn de GitHub Foundations training (11 – 14 december) en de GitHub Actions training (6 – 8 december). 

De andere gecertificeerde trainingen, GitHub Advanced Security en GitHub Admin, zullen vanaf januari 2024 beschikbaar zijn.

Interactieve training met instructeur

De trainingen worden klassikaal gegeven en bestaan uit interactieve presentaties, demo’s en hands-on labs, plus voldoende tijd om vragen en antwoorden te stellen aan een GitHub expert. Na de trainingen weet je hoe je kunt profiteren van het GitHub-platform. De lesstof bevat concrete, levensechte voorbeelden en tips om het meeste te halen uit de functies die het platform te bieden heeft.

Het GitHub-trainingscurriculum is bedoeld voor developers, teamleiders, DevOps- en automatiseringsengineers die gebruik willen maken van GitHub en GitHub Actions.

De trainingen die in december 2023 worden aangeboden, zijn te vinden onze website via onderstaande links.

GitHub-trainingen

GitHub Foundations Certificering

Dompel je tenen onder in elk gebied van functionaliteit dat GitHub te bieden heeft. Met deze GitHub Foundations cursus bereid je jezelf voor om het GitHub Foundations examen te doen en de certificering te behalen. Na het volgen van deze verhelderende cursus zul je nooit meer verdwalen in GitHub. En dat is een belofte.

GitHub Acties Certificering

Leer effectief werken met GitHub Actions en maak workflows om het bouwen, testen en uitrollen van je code te automatiseren, evenals allerlei terugkerende administratieve taken. Met de GitHub Actions cursus ben je voorbereid om met vertrouwen de GitHub Actions certificering te behalen.

Op zoek naar oplossingen op maat voor jouw team(s) of organisatie?

We helpen je graag bij het verkennen van de ondernemingsopties.

Bereid je voor op de vaardigheden van morgen

Ontdek onze trainingen in Agile | Scrum, Cloud, Data, Leiderschap, Microsoft, Productmanagement, Security of Softwareontwikkeling. Gecertificeerd of niet, deze nieuwe vaardigheden zullen je helpen je werk te maximaliseren en je carrière een boost te geven!

Lokale expertise en wereldwijde aanwezigheid