Vadim Nelidov

Vadim is een enthousiaste Data Science-specialist die vloeiend data-gedreven problemen kan ontcijferen. Hij is gepassioneerd over het delen van zijn kennis en inzichten, omdat hij gelooft dat datageletterdheid geen privilege voor een enkeling zou moeten zijn. En het is zijn doel om dit te realiseren. Het begrijpelijk maken van de fijne kneepjes van Data-analyse en het blootleggen van de regelmatigheden die in de data verborgen zitten, is een belangrijke bron van zijn inspiratie.

Vadim heeft een langdurige relatie met Data Science en Analytics. Hij komt oorspronkelijk uit Moskou en zijn professionele wortels liggen in de wiskunde, statistiek en economie. Sinds zijn bachelorjaren is hij al betrokken bij analytische wedstrijden en bijlessen. In 2014 verhuisde hij naar Nederland voor zijn Master en PhD, de plek die hij nu met veel plezier zijn thuis noemt.

In de afgelopen jaren heeft Vadim onschatbare ervaring opgedaan in het werken met uiteenlopende data sources en methoden, het doen van innovatief onderzoek in multinationale teams en het trainen en begeleiden van tientallen studenten. Het delen van kennis is een echte passie voor hem geworden, evenals het vinden van de juiste aanpak die voor iedereen werkt.

In zijn werk kijkt Vadim veel verder dan wat er aan de oppervlakte te zien is en dringt hij door tot de essentie van de problemen, waarbij hij datagestuurde oplossingen voor de lange termijn ontdekt in plaats van tijdelijke oplossingen. Hij heeft een academische achtergrond en bevindt zich altijd aan de frontlinie van de nieuwste technieken en innovaties. Hierdoor kan hij geavanceerde algoritmen begrijpen, optimaliseren en interpreteren die voor anderen misschien niet meer dan een black box zijn.

Aankomende trainingen

Impact Mapping

Leer over Impact Mapping voor zakelijk succes door stakeholders op één lijn te brengen, effectief te plannen en jouw impact te vergroten.

Product Owner
Software Architecture
1 day
In Person

Next:

27 mrt, 2024

From:

€895

Bekijk training
Obeya Coach Opleiding

De Obeya Coach training is een driedaagse training voor ervaren en gecertificeerde Obeya Builders en Obeya Hosts.

Laurens Bonnema

Obeya
3 days
In Person

Next:

4 apr, 2024

From:

€2795

Bekijk training
Professionele Scrum met User Experience (PSU)

Leer hoe je Scrum en UX kunt combineren in de Professional Scrum met User Experience (PSU) training.

Simon Flossman

Agile
Agile Development
Product Owner
Scrum Master
Scrum Meester
Scrum.org
2 days
In Person

Next:

30 – 31 mei, 2024

From:

€1675

Bekijk training
ASP.NET Core Fundamentals

Word een ASP.NET Core 5 expert met onze diepgaande training. Doe met ons mee voor een transformerende leerervaring!

Gill Cleeren

ASP.NET
3 days
In Person

Next:

17 jun, 2024

From:

€2195

Bekijk training

Kun je de cursus die je zoekt niet vinden? Er is nog meer!