René van Osnabrugge

Microsoft

Maak kennis met Rene van Osnabrugge, trainer bij Xebia Academy. Rene is ALM- en Microsoft-trainer en geeft trainingen namens Xebia, zoals Continuous Delivery 3.0 on the Microsoft Stack.

“Continuous Improvement!” is het motto van Rene. Hij wil de uitdaging aangaan dat alles verbeterd kan worden. Zowel in zijn persoonlijke als professionele carrière is dit motto zijn drijfveer.

Als ALM consultant bij Xpirit helpt Rene bedrijven betere software te bouwen. Door gebruik te maken van de juiste processen en tools helpt hij bedrijven, afdelingen en mensen te verbeteren op het gebied van software development. Zijn stijl is open, direct, sociaal en flexibel.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de software-industrie en meer dan acht jaar in de ALM- en Agile-ruimte is Rene een echte allrounder. Je vindt hem als spreker op nationale en internationale conferenties zoals TechDays, SDN, Techorama en TechDays Zweden, waar hij zijn kennis deelt over zijn favoriete onderwerpen: ALM en Agile.

Als erkenning voor zijn bijdragen kreeg Rene in 2012 de MVP award voor Visual Studio ALM die hij sindsdien heeft verlengd.

In zijn persoonlijke leven is Rene vader en probeert hij die vaardigheden ook dagelijks te verbeteren. Een van de dingen die hij graag doet is taarten bakken met zijn zoons. Om wat meer energie kwijt te raken, loopt Rene marathons en streeft hij elke keer naar die betere tijd

Aankomende trainingen

Power BI in a Day

Share quality data insights with Microsoft Power BI

Data Analytics
data visualization
Gegevens en AI
Microsoft
PowerBI
1 day
Virtual

Next:

1 jul, 2024

From:

€645

Bekijk training
Advanced Power BI – DAX and Data Modeling

Increase your PowerBI knowledge with DAX & Data Modeling. Get started now!

Data Analytics
Microsoft
PowerBI
2 days
In Person

Next:

15 – 16 aug, 2024

From:

€1465

Bekijk training
Microsoft PL-300 Exam Training

De Microsoft PL-300 Examentraining bereidt je, niet verrassend, voor op het Microsoft PL-300 examen. Lees meer!

Data Analytics
PowerBI
7 days
Virtual

Next:

26 aug, 2024

From:

€1675

Bekijk training
MLOps on Azure

This MLOps on Azure training is then a perfect next step if you’d like like to take your Machine Learning models further.

Azuur
GitHub
Machine Learning
Microsoft
3 days
In Person

Next:

7 okt, 2024

From:

€1995

Bekijk training
Apache Airflow Training 

Master Apache Airflow’s workflow magic. Seamlessly schedule, monitor, and optimize workflows. Elevate your automation game today

Data Engineering
Gegevens en AI
2 days
In Person

Next:

17 – 18 jun, 2024

From:

€1465

Bekijk training

Kun je de cursus die je zoekt niet vinden? Er is nog meer!