Michiel Sens

Maak kennis met Michiel Sens, trainer bij Xebia Academy. Michiel Sens is een continuous delivery trainer en traint namens Xebia de Certified DevOps trainingen.

Michiel Sens is principal DevOps consultant met meer dan 20 jaar ervaring in IT en is gespecialiseerd in DevOps, Continuous Delivery en onderwerpen gerelateerd aan (Datacenter) Automatisering.

Michiel werkt voor middelgrote en grote organisaties in Nederland en helpt organisaties bij het optimaliseren van de IT-cultuur, organisatie, architectuur en leveringsprocessen met als doel de organisatie beter in staat te stellen om herhaaldelijk innovatieve applicaties te leveren met een hoge snelheid en in een continu tempo.

Omdat hij een technische achtergrond heeft, combineert Michiel bij voorkeur technische hands-on automatiseringsactiviteiten met coachings- en adviesactiviteiten, zodat hij het goede voorbeeld kan geven. Michiel heeft diepgaande kennis en ervaring in zowel IT Development als Operations. Hij heeft als hoofdarchitect gewerkt aan grootschalige projecten. Voordat hij ongeveer zes jaar geleden bij Xebia kwam, werkte Michiel als Managing Consultant en People Manager bij IBM.

Daarnaast is Michiel master-trainer en hoofdinhoudsleverancier voor het DevOps Agile Skills Association (DASA) trainingscurriculum en co-auteur van het boek ‘Continuous Delivery voor Managers’. Michiel werkt sinds 2011 bij Xebia als Principal Consultant.

Specialiteiten: Implementeren van oplossingen voor Continuous Delivery op het gebied van Continuous Integration, Test Automation, Application Release Automation en Automated Provisioning van backend systemen. Het definiëren van visie, plannen en strategieën om bedrijven om te vormen tot High Performing Organizations. Technische hands on: Docker, Ansible, Python en implementatie van tools met betrekking tot deployment en release automation.

Komende cursussen

Apache Airflow Training 

Master Apache Airflow’s workflow magic. Seamlessly schedule, monitor, and optimize workflows. Elevate your automation game today

Data Engineering
Gegevens en AI
2 days
In Person

Next:

17 – 18 jun, 2024

From:

€1465

Bekijk training
Professional Scrum Master 2 (PSM 2)

Maximaliseer je impact met onze Professional Scrum Master 2 (PSM 2) training.

Sander Dur

Scrum Master
Scrum.org
2 days
In Person

Next:

17 – 18 jun, 2024

From:

€1570

Bekijk training
ASP.NET Core Fundamentals

Word een ASP.NET Core 5 expert met onze diepgaande training. Doe met ons mee voor een transformerende leerervaring!

Gill Cleeren

ASP.NET
3 days
In Person

Next:

17 jun, 2024

From:

€2195

Bekijk training
Certified Microsoft Azure Administrator (AZ-104)

Behaal jouw AZ-104-certificaat met deze Microsoft Azure Administrator training.

Geert van der Cruijsen

Azure
Azuur
Cloud
4 days
In Person

Next:

17 jun, 2024

From:

€2695

Bekijk training
Obeya Host Training

Ontgrendel de kracht van Obeya facilitatie. Doe mee aan onze Obeya Host training en leid groepen met gemak naar impactvolle beslissingen.

Laurens Bonnema

Agile
Agile Leadership
Agile Leiderschap
Obeya
Product Management
Product Owner
Productleider
Scrum Meester
2 days
In Person

Next:

17 – 18 jun, 2024

From:

€1675

Bekijk training

Kun je de cursus die je zoekt niet vinden? Er is nog meer!