Certificeer jezelf met Lean Kanban University

Kanban trainingen op ieder niveau, van beginner tot expert. Bekijk alle Lean Kanban University gecertificeerde trainingen.
logo

Over Lean Kanban University (LKU)

Lean Kanban Inc. is opgericht om wereldwijd de kanban markt te vergroten en tegelijkertijd de belangen te behartigen van managers die kanban toepassen in hun werkzaamheden. Lean kanban trainingen zijn allemaal gebaseerd op de kanban methode, een succesvolle management methode die zich heeft bewezen door succesvolle kanban-implementaties om de dienstverlening, samenwerking, kwaliteit en tevredenheid van de werknemers te verbeteren. 

Lean Kanban Inc. biedt gecertificeerde kanban trainingen van beginner tot trainer level via de Lean Kanban University (LKU). Tot de professionele programma's van LKU behoren Kanban Coaching Professionals (KCP) en Accredited Kanban Trainers (AKT), die gekwalificeerd zijn om klassikale LKU-gecertificeerd kanban trainingen te geven. 

Xebia Academy & Lean Kanban University

Sinds 20014 is Xebia Academy een erkende LKU training organisatie en geeft LKU gecertificeerde kanban trainingen door erkende kanban trainers.

Our Lean Kanban University certified courses
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921